Bouwen aan een sterke community op mijn eigen woonplek

Niet alleen in mijn werk bouw ik graag aan sterke communities, maar ook thuis op mijn eigen woonplek. 

In juli 2017 verhuisde ik samen met mijn vriend naar Almere Oosterwold. Van een ruim appartement in Utrecht Overvecht naar een caravan op de boerderij de Vliervelden. Werken aan onze droom: een eigen huis bouwen en samenwonen en samenwerken met andere mensen die betrokken zijn bij de boerderij en bewust leven met de natuur. 

Nu 3 jaar verder wonen we al bijna een jaar in ons huis en hebben we een hele fijne community opgebouwd met mooie mensen. Christel van den Berg maakt er een mooie aflevering van. We verwelkomen de nieuwe bewoners met een symbolisch kado: een onbeschilderd vogeltje in een nestje. Om lekker te nestelen en in te kleuren met al het moois deze bewoner te bieden heeft. 

Via deze link kom je bij de aflevering. Vanaf 9:43 zie je hoe wij de bewoners verwelkomen.